Followers

Sponsored Advertisement

.

WANITA INI MENGANDUNG ANAK ULAR SAWA

wanita ini  mengandung anak ular sawa


Seorang wanita yang dikenali Rasheedan Bibi merupakan warga Pakistan berumur 50 tahun. Dirinya telah disyaki mengandung anak ular apabila doktor melakukan imbasan bayi.
Satu kejadian pelik menimpa seorang wanita yang berumur 50 tahun yang berasal dari Pakistan ini. Dirinya dikenali sebagai Rasheedan Bibi. Dirinya telah mengandung seekor ular sawa semalam sekitar 7 bulan. Apabila merasakan perutnya membuncit, dia mennyangka dirinya sedang mengandungkan bayu. Tetapi sebenarnya Rasheedan Bibi telah mengandungkan seekor ular sawa.

Selang tujuh bulan kemudian perutnya semakin membesar Tetapi dia semakin merasa sakit seiring peruyna kian membunit Merasa ada kiejanggalan pada kehamilannya, Bibi merasa cemas.

Warga Chora Saggar, Pakistan ini akhirnya membuat keputusan untuk memeriksa kandungannya di hospial terdekat walaupun kehidupan sehariannya dibelenggu kemiskina. Apabila doktor yang memeriksa kandungannya di hospital telah membuat imbasan bayi keputusan yang diterima amat mengejutkan.

Bukan silap mata atau bukan juga sihir, hasil imbasan membuat bayi menunjukkan bahawa selama tujuh bulan dia membesarkan seekor ular di dalam perutnya.

Bibi merasakan kejadian pelik bin ajaib ini bermula dari air yang diminumnya. Ketika itu Bibi telah minum air dari telaga di rumahnya. DIa merasakan mungkin ketika itu terdapat benih ular di dalam air yang diminumnya lalu menyusup masuk ke perutnya.

Dia sudah merasa keanehan ketika dua bulan selepas ity apabila Nini mulai merasaka sakit pada perutnya yang mulai membesar. Nafsu makannya pun melonjak-lonjak. Dia mampu untuk menghabiskan 14 potong roti dalam sehari. 

Untuk mengeluarkan ular dari dalam tuubuhnya, doktor memintanya untuk dibedah. Kerana kemiskinan dan tidak mempunyai wang, Bibi telah meminta perolongan Perdana Menteri Pakistan Punjab CM.

Bersyukurlah Perdama Menteri Pakistan mengabulkan permintaannya dan ular sawa it telah berjaya dikeluarkan dari perut perempuan malang itu.

DIPETIK DARI SUMBER

No comments:

Post a Comment


“Semoga Allah SWT akan membalas kamu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kamu dengan balasan yang terbaik.”.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...