Followers

Sponsored Advertisement

.

WESTERN FOOD @ WESTERN CUISINE RESTAURANT TAMAN PUTRA PERDANA PUCHONG

Assalamualaikum , selamat petang. Ni nak update pasal makan tapau kat western cuisine kat Taman Putra Perdana. Bungkus aje masa ni sebab nak cepat , petang balik sekolah budak-budak nak makan western, so ikut aje la..tukar selera. Norzi order 

1) Spaghetti Seafood  Marinara 
2) Chicken Grill Black Paper sauce (our fav)
3) Spaghetti Bolognese (meat) Untuk my boy
4) Beef steak for hubby






detail harga tak dapat nak share sini sebab makan ni dah beberapa minggu lalu. Tapi selalu dah makan sini. yang terbaru nanti Norzi up sini dengan harga detail wahaha detail untuk rujukan diri sendiri dan rerakan maya especially yang duduk dekat-dekat Puchong ni kan.





persekitaran, clean but kalau takda kucing lagi ok hehe , basically kedai ni ok n bersih tapi sebab ada kucing selalu la rasa tergugat gak keberanian bila everytime nak makan ada je gangguan dari kucing comel-comel kat sini... Maaf la Norzi ni memang takutkan kucing dan ironinya kucing-kucing ni memang la tak takut ngan Norzi... wah seram nya bila nampak kucing ni berlegar-legar...datang dari naluri dalaman ni hehehe




Spaghetti Seafood Marinara 




Tapau siap2 makan kat rumah .. black pepper steak tuk hubby and chicken grill untuk Norzi. Sedap..sedap.. suka mashed potato dia.






Next entry Norzi share a bit detail on restaurant location and others. ni sangatla fast entry ......petang sudah...

5 comments:

  1. Dear..boleh tak update kat mana restaurant ni plz :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. auniez , alamat restoran ni

      Modern Western Cuisine
      Asian Fusion Restaurant
      Address
      Jalan Putra Perdana 5c 1
      Taman Putra Perdana

      harap membantu dear. tunggu next entry , with more pictures and price detail dear.

      Delete
  2. Dear..boleh tak update kat mana restaurant ni plz :)

    ReplyDelete


“Semoga Allah SWT akan membalas kamu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kamu dengan balasan yang terbaik.”.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...