Followers

Sponsored Advertisement

.

SUKAN SEKOLAH 2016

Alhamdulillah, tahun 2016 di lengkapkan dengan sambutan hari sukan sekolah Taman Putra Perdana , Puchong tempat anak Norzi bersekolah. Sambutan Kejohanan Sukan Tahunan Kali Ke-13, 2016  ini telah hari Sabtu, 27 Februari 2016 di padang sekolah SK Taman Putra Perdana.  Alhamdulillah , dengan izinNYA, cuaca sangat cantik, panas tetapi sedikit terik. Tahun ini hanya Razin sahaja di sekolah kerana kakak Fatimah telah bersekolah menengah. 


pemandangan indah hari sukan

Pemandangan indah padang sekolah dengan hiasan rumah biru, jingga , kuning , merah dan hijau

Sebanyak empat jenis acara trek peringkat akhir telah dipertandingkan mengikut kategori lelaki dan perempuan bagi murid tahap 2, murid tahap 1, murid PPKI dan murid Prasekolah. Razin menyertai larian 4x50 m dan juga 100m. Razin wakil rumah kuning. Jumlah rumah sukan adalah:
BIRU      (Hang Tuah)
HIJAU    (Hang Jebat)
MERAH (Hang Kasturi)
JINGGA (Hang Lekir)
KUNING (Hang Lekiu)
Razin wakil rumah kuning. Ha , tengok best tak rumah kuning punya decoration. Bersemangat anak-anak yang akan masuk pertandingan berlindung dari sinaran matahari.Hiasan Rumah sukan  SekolahTaman Putra Perdana
tema sukan 2016 taman putra perdana
Anak - anak berteduh di dalam rumah sukan yang telah di hias. 


Seperti tahun - tahun sebelum ini , Razin akan menjadi wakil rumah kuning. Dalam rumah kuning lari dapat la no 1-2-3 , bila wakil rumah, berlawan dengan wakil rumah - rumah lain, saingan makin sengit dan tak la dapat no 1-2-3 tu. hehe . Tak mengapa , walau apa pun Norzi dan suami sentiasa memberikan Razin sokongan moral untuk sentiasa bergiat aktif di sekolah. 

tema sukan 2016 taman putra perdanaKeputusan rasmi kejohanan.

Berikut merupakan keputusan rasmi bagi Kejohanan Sukan Tahunan SK Taman Putra Perdana 2016 kali Ke-13 .


Rumah Sukan

Kedudukan

JINGGA 1
MERAH 2
HIJAU 3
BIRU 4
KUNING 5


Berikut merupakan keputusan rasmi bagi PERBARISAN TERBAIK.

Rumah Sukan
Kedudukan
MERAH 1
JINGGA 2
BIRU 3
KUNING 4
HIJAU 5


Berikut merupakan keputusan rasmi bagi HIASAN KHEMAH TERBAIK.

Rumah Sukan
Kedudukan
MERAH 1
JINGGA 2
KUNING 3
HIJAU 4
BIRU 5


Tahniah untuk semua guru-guru dan anak-anak di Sekolah Taman Putra Perdana yang menyumbang banyak idea, tenaga dan komitmen dalam menjayakan sukan sekolah. 

No comments:

Post a Comment


“Semoga Allah SWT akan membalas kamu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kamu dengan balasan yang terbaik.”.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...