Followers

Sponsored Advertisement

.

SEGMEN MIZZ WENN : JOM TAMBAH FOLLOWERS DIBULAN SEPTEMBER

Assalamualaikum... hari ni jalan2 nampak segmen..dari  MIZZ WENN... hehe hari tu Norzi buat segment, sekarang kita pulak rasa nak join segmen.. hehehe :)
bukan banyak masa pun, tapi rasa nak join dan menambah kenalan di alam maya ni.. salam perkenalan semua...

untuk menyertai segmen yang dianjurkan oleh mizz wenn ni.. 


Syarat untuk join :

1 . Follow blog MIZZ WENN and Like Fan Page ( bagi yang belom follow and like) 
2 . Buat tajuk entry segmen ' SEGMEN MIZZ WENN : JOM TAMBAH FOLLOWERS DIBULAN SEPTEMBER ! ' . 
3 . Copy paste banner simple itu dan linkkan ke sini okay .
4 . Dah siap ? Okay , sila tinggalkan link entry anda ke kotak komen aku okay =) .
5 . Sila BW and follow back blogger yang dah join okay .
TARIKH MULA : 4 SEPT 2012
TARIKH TAMAT : 6 SEPT 2012

selamat menambah follower ya...:


UNTUK MELIHAT SEMUA KOLEKSI FESYEN TERKINI...KLIK SINI

UNTUK MENGIKUTI PERKEMBANGAN DI FACEBOOK---KLIK SINI


5 comments:

  1. done follow.. dari segmen yg sama... jemput ke blog naz ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  2. segmen sama, ieza dah folo sini. jemput folo ieza :)

    http://sayamintakmaaf.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  3. dtg dr segmen yg sama... utk memenuhi syarat sy follow blog ni...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wen-jom-tambah-follower-di.html

    ReplyDelete
  4. Salam kenal dan follow
    Jemputan rasmi, join segmen saya ini sekali...
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
    Maaf mencelah disini...
    Jom cari rakan2 follower dan blog anda direview
    Penyertaan sehingga kini 83 blogger !!!

    ReplyDelete
  5. Dari segmen yang sama!=) Dah follow kamu, nanti follow balik ya.;) Jom baca entri terbaru saya... http://www.aimisyahirah.com/2012/09/celebrate-birthday-with-incik-tunang.html

    ReplyDelete


“Semoga Allah SWT akan membalas kamu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kamu dengan balasan yang terbaik.”.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...