Followers

Sponsored Advertisement

.

JALAN-JALAN CARI MAKAN : BELI MINUMAN DI COOL BLOG !

Assalamualaikum...salam sejahtera...selamat berhujung minggu...update entri semalam... kami pergi sarapan di luar semalam. Tapi decided taknak letak food review di sini kerana tidak begitu  puas hati dengan service dan kualiti persekitaran ..takpa la Norzi tak reveal di sini la,  ..just jump terus ..aktiviti lepas je sarapan yang tak berapa nak sarapan tu.. anak Norzi nak pulak bubble tea  yang jual kat kedai COOL BLOG . Tak tau la kenapa panggil bubble tea..tapi sebab ada bebola kat air tu..tu dari tepung tu... Pernah pergi COOL BLOG tak? Norzi beli pun atas recommendation seorang kawan..so beli je la.. masa tu Norzi beli Mocha,,, full spec untuk Mocha secawan + bubble tea tu RM4.50 lebih kurang ,sori lupa exact figure. Okla ..lain dari yang lain... sebab anak dah dengar ,so apalagi ..diorang pun nak rasa juga .... terus je singgah di Giant berdekatan dengan Pasar Borong Selangor tu .. Norzi baru 2 kali ke Giant tu..sekali datang ngan kawan, sekali lagi datang semalam...




Sampai aje..terus order , tapi anak Norzi order chocolate full spec . Harga RM4.10. Rasa menarik ...ssebab ada add smootie bagi dia rasa lebih halus ..tak pasti tambah apa.. creamer ke... atau  apa Norzi pun  tak pasti...sedap juga... cuma secara peribadi kalau lagi kaw sikit mesti lagi la sedappp.. hehe tapi anak Norzi tak berapa minat la bebola tu... kalau sesiapa boring2 boleh la beli air ni..tambah bebola tu ..kunyah2 boleh hilang boring dan mengantuk.. :)




Nampak tu ..yang tengah berdiri menunggu tu anak Norzi :)...dia sorang dah tak sabar nak..yang lagi 2 orang dah tak sabar masuk kat dalam tempat permainan kat depan kedai ni je..  misi diorang nak main game la apalagi kan...air apa pun dah tak pandang nampak...hihihi. kakak pulak misi mendapatkan air... :)  






Air ready! Tengok plastik ni.. sexy kan design dia :). Tak sangka plastik pun boleh pakai konsep body hugging  aww.. hehe ni la namanya invention... sesuatu penemuan baru... Norzi perhatikan bagus la design dia.... guna plastik sikit je , penjimatan penggunaan bahan mentah dan memang bekas air ni pada posisi macam tu walau goyang cemana pun.... bila jalan rasa comfortable walaupun terpaksa pegang air ni.. cuba bagi plastik yang besar tu..tentu2 la tumpah masa jalan ...sukala design plastik ni...  :)
Kesimpulannya air ni ok, sedap ...kalau kasi pekat sikit, lagi kaw... lagi sedap. Personal review~ Perisa Cappuccino paling sedap ikut selera Norzi ya, ni untuk coffee la. ada banyak lagi cendol pun ada..fruits based pun ada..so kalau Bloggers semua nak cuba sila la ke COOL BLOG  :)

~salam dari Norzi~

6 comments:

  1. memang nice! lynn suka pergi jugak yg best ada coupon free. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ke lynn ..owh seronoknya dapat coupon.... :)

      Delete
  2. haha kebetulan baru je tadi beli cool blog jugak^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh baru perasan ada komen ...yeke..bnyk outlet cool blog ni kan amalia..thnks sudi bca..

      Delete
  3. sukaaa sangat minum coolblog . sedappp ^^ ngeh ngeh . baru minum perisa vanilla oreo je ;3 aaaahhh teringin pulaaak nak minum coolblog .. huhu

    ReplyDelete


“Semoga Allah SWT akan membalas kamu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kamu dengan balasan yang terbaik.”.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...