Followers

Sponsored Advertisement

.

PEMBAHARUAN KAD KEAHLIAN AEON @ JUSCO CARD

Assalamualaikum ... salam sejahtera... ni nak tunjuk kad AEON Member atau Norzi panggil Jusco Member Card yang Norzi renew masa bulan 11 hari.... Lambatnya renew..dah hujung tahun baru renew, tak dapat collect points...  everytime pergi kaunter mesti penuh ngan orang... kena beratur punyala panjang... last sekali tak renew... tapi masa bulan 11 memang kena renew sebab masa beli keperluan anak2 nak concert tak dapat discount , so apalagi sanggup la Norzi beratur. Nasib la orang tak ramai hanya 3 orang je depan Norzi. Jusco yang selalu kami kunjungi ialah Jusco IOI Puchong dan Jusco Taman Equine...t

Kos renewal adalah sebanyak RM12 setahun. Norzi renew 2 tahun , iaitu sebanyak RM22, jimat RM2 , dan sebab malas nak beratur lagi sebab dah nak abis tahun ni , terus sambung jela 2 tahun.Masa buat card anda boleh pilih gambar...dan masa renewal tu norzi pilih kad warna hijau dan pink+purple. Tarikh tamat 31/12/2014. Norzi di beri Baby on board sign untuk letak di kereta. OKla ..cute sangat..Norzi suka gabungan warna ni... sebab tu rumah norzi temanya banyak bermain dengan coklat, hijau, maroon atau tona warna seumpanya..




Bila semak point, rupanya ada 8000++ point . Oleh sebab barang yang Norzi nak claim tak available dan sebanya 2000 point akan expire dalam 2 minggu so Norzi minta tukar dengan Baucer aje.. and yeay.. dapat 6 keping baucer berjumlah RM10 setiap satu, so jumlah keseluruhan ialah RM60. Apalagi , sibuk la cari barang anak2..Mood hari tu happy la sebab dapat dah renew card ni...dapat baucer..heehe.alhamdulillah selesai sudah....sampai jumpa lagi dan salam dari Norzi ~.  

                         


9 comments:

  1. byk tu point..dya tak renew lagi kad tu..hihi

    ReplyDelete
  2. AnonymousMay 14, 2013

    I was extremely pleased to uncover this great site. I want to to thank you for your time for this particularly wonderful read!
    ! I definitely savored every little bit of it and i also have you book-marked to check out new stuff in your blog.
    I though you should know, I bookmarked Blogger: Norzi Foodilicious House at Reddit so my coworkers can learn from it too.
    If you don't mind I would also reveal a word of advice. Getting excellent video marketing could well be extremely tricky. I find it most beneficial to speak to a a Top San Diego Probate Attorney. Our staff of San Diego Estate Planning Attorneys are right here to help you with all of your legal necessities.

    my website; Top Estate Planning Lawyer San Diego

    ReplyDelete
  3. AnonymousMay 14, 2013

    Hi there to every body, it's my first go to see of this webpage; this weblog includes remarkable and really fine information designed for visitors.

    my web-site; massage therapist in Costa Mesa

    ReplyDelete
  4. AnonymousMay 24, 2013

    Way cool! Some extremely valid points! I appreciate
    you writing this post and the rest of the website is
    also very good.

    Also visit my web-site ... video marketing for small business

    ReplyDelete
  5. AnonymousMay 26, 2013

    Every weekend i used to visit this website, because i wish for enjoyment, as this this website
    conations genuinely nice funny data too.

    Here is my website Muscle Man

    ReplyDelete
  6. AnonymousJune 05, 2013

    Hi! I'm at work surfing around your blog from my new apple iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Carry on the excellent work!

    Feel free to visit my web blog: http://www.actualidadetnica.com/wiki/index.php?title=Usuario:DeanneJfv

    ReplyDelete
  7. AnonymousJune 05, 2013

    My partner and I absolutely love your blog and find most of
    your post's to be just what I'm looking for. Do you offer
    guest writers to write content for you? I wouldn't mind composing a post or elaborating on a few of the subjects you write regarding here. Again, awesome blog!

    Look at my page similar website

    ReplyDelete
  8. AnonymousJune 21, 2013

    We stumbled over here from a different web page and thought I might check things
    out. I like what I see so now i'm following you. Look forward to looking at your web page for a second time.

    Here is my web site: Business Marketing

    ReplyDelete


“Semoga Allah SWT akan membalas kamu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kamu dengan balasan yang terbaik.”.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...