Followers

Sponsored Advertisement

.

MEE SUP SEGERA

Assalamualaikum . Saja schedule post waktu pagi..kalau post petang nanti ada yang teringin..  mesti ada yang lapar. Tambahan kalau perut dah berkeroncong minta makanan... Selalunya waktu petang kita nak makan snack sikit. Kalau boleh pekena milo suam atau teh tarik pun ok juga.. Keropok lekor ke..kuih muih ke.. kadang - kadang tu makanan tak berapa sihat pun kita makan..contohnya jeruk asam... Mee segera pun kita masih ambil juga.  Kita ke..saya aje ambik..Kesedaran  tu sudah ada.... Selagi boleh dielakkan pengambilan msg, kita elakkan. Kalau memang favourite sangat , gap kan la pengambilan atau kurangkan meletak msg / perisa.
Mee sup segera dengan sosej.Tapi oleh sebab 'teringin''.. eii wajar ke gunakan perkataan teringin tu.. itu saja guna supaya tidak rasa bersalah sangat. Norzi masak la mee segera perisa kari. Lepas tu campurkan dengan sosej yang Norzi dah panggang atas pemanggang ajaib. Makan masa petang.. panas-panas memang la best. Tak da maknanya kalau nak letak resepi sebab ini super senang, campak-campak aje :) .. Salam ceria dan selamat bercuti semua.

Norzi~
makanan segera, mudah sedap, murah, masak cepat. senang mee maggi, makan panas panas, cepat siap, resepi Mee segera kari istimewa
No comments:

Post a Comment


“Semoga Allah SWT akan membalas kamu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kamu dengan balasan yang terbaik.”.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...