Followers

Sponsored Advertisement

.

SEKOLAH KAFA KEPUTUSAN KHALISAH - DARJAH 1

Assalamualaikum,musim di akhir tahun... setelah setahun sibuk sekolah , menuntut ilmu dan menghadapi ujian , kini tiba masa mendapat keputusan peperiksaan. Untuk kali ini alhamdulillah syukur Khalisah sekali lagi mendapat tempat pertama . Kelas Khalisah tak ramai.. cuma lima orang sahaja. Tapi biasanya kita tidak melihat pada nombor, tetapi melihat jumlah percentage pencapaian . Alhamdulillah pencapaian kali ini adalah dengn score purata 96.4%.Alhamdulillah yang tak terhingga atas nikmat Mu ya Allah. 


Kawan kawan khalisah pun semua percentagenya naik. Alhamdulillah tahniah anak anak Kafa semua. Semoga semua anak anak dapat mempraktikkan ilmu dengan amal soleh dalam kehidupan seharian. Khalisah dan kawan kawan di sekolah .

Terima kasih kepada ustazah -ustazah yang tak henti henti mendidik anak anak... Kepada Khalisah khasnya, tahniah sayang , semoga anak mama sentiasa dalam lindungan Allah. Semoga Khalisah membesar menjadi seorang yang beriman dan patuh dengan suruhan Allah dan jauhi laranganNYA.


Cinta hati mama . Tahniah sayang


Tahniah DhiyaTahniah UmarTahniah Fareeq


Tahniah urfan


Seronok tengok tingkah laku anak .. Lepas ni Norzi akan upload sesi ambik hadiah di sekolah . Khalisah telah pun menghadiri sesi ambil hadiad di Bangi. Khalisah pelajar cawangn Sepang.

Semoga melangkah dengan lebih cemerlang dan berjaya dunia dan akhirat anakku.
macamana nak bagi anak pandai , focus belajar bersungguh sungguh anak cerdik tips anak belajar tips anak nak naik pentas ambik peperiksaan final di sekolah macamana nak bagi anak nak belajar .

No comments:

Post a Comment


“Semoga Allah SWT akan membalas kamu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kamu dengan balasan yang terbaik.”.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...